In de contacten met onze opdrachtgevers merken we dat onze directe betrokkenheid en nabijheid als zeer prettig wordt ervaren. Als adviseurs voor de leefomgeving proberen wij u zo veel mogelijk te ontzorgen en u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Trots zijn wij dan ook om u mede te delen dat wij per 1 januari 2015 een tweede vestiging hebben geopend.

 

Met onze vestiging in Gaanderen hopen we gemeenten, particulieren, ontwikkelaars en overige opdrachtgevers in de Achterhoek nog beter van dienst te kunnen zijn bij de advisering in ruimtelijke ordening en ontwerp. De vestiging Achterhoek is gelegen aan de Hoofdstraat 61 te Gaanderen (gemeente Doetinchem). Hier delen wij het pand met een zusterbedrijf binnen de Van Kesselgroep, het adviesbureau voor besturings- en installatietechniek Bongers/Jansen, onder leiding van Alex Sessink.

Wij zien er naar uit u op onze nieuwe locatie te ontmoeten en nodigen u graag uit voor een nadere kennismaking in Gaanderen of bij u op locatie. Ook als u een concrete vraag heeft of eens vrijblijvend van gedachte wilt wisselen over een bepaalde opgave of actueel thema kunt u met ons contact opnemen via:

Buro Waalbrug
vestiging Gaanderen
Hoofdstraat 61
0315 - 74 50 53
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.