Met veel plezier willen we laten weten dat buro Waalbrug weer is uitgebreid met een nieuwe collega. Kelly Fraaije komt per 1 maart als adviseur ruimtelijke ordening en stedenbouw ons team versterken.

Momenteel is Kelly aan het afstuderen van de Master Spatial Planning (Planning, Land and Real Estate Management) aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Naast het schrijven van haar scriptie komt ze ons buro versterken als adviseur ruimtelijke ordening en stedenbouw. In haar scriptie onderzoekt ze de implementatie en uitvoering van een goede en gezonde fysieke leefomgeving in projecten die vooruit lopen op de Omgevingswet die in januari 2021 haar intrede doet. Na in 2017 haar Bachelor geografie en planologie te hebben afgerond heeft ze twee jaar gewerkt bij het ingenieursbureau Aveco de Bondt te Eindhoven, waar ze zich met name bezig hield met vergunningen- en omgevingsmanagement in de GWW-sector. Haar interesses liggen bij juridische en planologische vraagstukken.

Via deze weg willen wij Kelly van harte welkom heten bij het team en wensen wij haar een mooie tijd toe binnen ons buro.

Bekijk hier haar LinkedIn-pagina voor meer informatie of om een connectie met haar te maken.