Aanstaande woensdag organiseert buro Waalbrug samen met Procesmaker/s in opdracht van de gemeente West Maas en Waal de Avond van het Buitengebied. Tijdens deze interactieve avond delen zes experts hun verhaal over verschillende thema’s (zoals gezondheid, agrarische bedrijvigheid en natuur) die spelen in het prachtige buitengebied van West Maas en Waal. Het is de bedoeling dat deze verhalen gebruikers en bewoners van het buitengebied aan het denken zetten over de toekomst van dit buitengebied en met elkaar en de gemeente in gesprek gaan over hun ideeën en wensen.

Visiekaart zonne-energie Lingewaard

Op 11 december 2019 stelde de gemeenteraad van Lingewaard de beleidskaders voor zonne-energie vast. Buro Waalbrug stelde deze beleidsvisie in opdracht en in samenwerking met de gemeente op.

Vacature medewerker ruimtelijke ordening

Buro Waalbrug zoekt twee ambitieuze adviseurs ruimtelijke ontwikkeling (planoloog) om ons team in Beuningen (Gelderland) te versterken. Ben je creatief en wil je samen met ons werken aan complexe en integrale ruimtelijke opgaven? Dan zien wij je reactie graag tegemoet.

De herstructurering van de Nijmeegse Kolpingbuurt is zo goed als afgerond! Buro Waalbrug maakte hiervoor in opdracht van Hendriks BouwOntwikkeling het inrichtingsplan, dat in samenspraak met bewoners tot stand is gekomen. Binnenkort verschijnt er op NPO een documentaireserie over de herstructurering.

Bristol

De EU Dienstenrichtlijn maakt het noodzakelijk dat brancheringsregels in bestemmingsplannen voldoen aan eisen van non-discriminatie, noodzakelijkheid en evenredigheid.