• de Kiem van Houten

    de Kiem van Houten

  • de Kiem van Houten

    de Kiem van Houten

  • de Kiem van Houten

    de Kiem van Houten

Medio juli wordt het eerste deel van fase 1 van de Kiem van Houten opgeleverd. Er wordt hard gebouwd en ook de eerste voorbereidingen voor de aanleg van het omliggende park worden getroffen.

De eerste woningen zijn al bijna af en worden half juli opgeleverd. Er wordt op dit moment ook al bestrating gelegd. In september volgt de bouw van 16 vrijstaande villa's en 8 patiowoningen. Ook wordt de grond voorbelast voor de aanleg van het laatste stukje Vijfwal, een vijfhoekig park wat heel Houten-Zuid met elkaar verbindt.

Daarnaast wordt er ondertussen, in samenwerking met Jansen Bouwontwikkeling, door ons buro verder gewerkt aan de uitwerking van fase 2 met onder andere een beeldkwaliteitplan. Ook zijn we bezig met het verder uitwerken van het inrichtingsplan van de openbare ruimte in fase 1, waaronder een leuk initiatief vanuit de buurt: de Tuin der Tuinen. We houden u op de hoogte van de ontwikkelingen.  

Wilt u meer informatie, neem dan contact op met Wil Haans (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 - 51 91 37 23).

Opdrachtgever: Jansen Bouwontwikkeling BV
Type project: Stedenbouwkundig plan, bestemmingsplan en inrichtingsplan (openbare ruimte)
Locatie: Gemeente Houten