Buro Waalbrug zoekt een ambitieuze en ervaren adviseur ruimtelijke ontwikkeling (planoloog) om ons team in Beuningen (Gelderland) te versterken. Ben je creatief en wil je samen met ons werken aan complexe en integrale ruimtelijke opgaven? Dan zien wij je reactie graag tegemoet.

Wie zijn wij?

Buro Waalbrug is een adviesbureau voor ruimtelijke ordening en ontwerp. Buro Waalbrug bestaat uit een breed team van 8 betrokken professionals met ieder zijn of haar eigen discipline en specifieke kwaliteiten. In opdracht van gemeenten, marktpartijen, instellingen en particulieren werken wij aan een grote diversiteit van projecten in heel Nederland. Van stedenbouwkundig ontwerp, landschapsontwerp en inrichtingsplan tot en met juridische borging in het bestemmingsplan en advisering omtrent de Omgevingswet.

Wie zoeken wij?

Je werkt zelfstandig of als onderdeel van een multidisciplinair team aan projecten en advisering binnen de ruimtelijke ordening, met aandacht voor de Omgevingswet die in 2021 in werking treedt en de daarbij horende instrumenten. Daarnaast kun je zelfstandig bestemmingsplannen, ruimtelijke onderbouwingen en (ruimtelijke) visies opstellen. Ook het onderhouden van contact en het voeren van overleg met nieuwe opdrachtgevers, externe partijen en gemeenten zijn onderdeel van de werkzaamheden. Je bent creatief in het zoeken naar oplossingen binnen de kaders van beleid-, wet- en regelgeving om tot een gezamenlijk en gedragen eindresultaat te komen.

Aantoonbare ervaring als (allround) planoloog is zeer gewenst, maar jouw interesse in ruimtelijke ordening c.q. het omgevingsrecht en de bereidheid om het vak te leren is net zo belangrijk.

Functie-eisen

  • Minimaal HBO werk- en denkniveau;
  • Kennis van wet- en regelgeving op het gebied van de ruimtelijke ordening en milieu, overheidsbeleid en –procedures;
  • Klantgericht en de beschikking over goede communicatieve en contactuele eigenschappen;
  • Juridische kennis (over de Omgevingswet) is een pré.
  • Een proactieve, enthousiaste en flexibele werkhouding.

Wat bieden wij?

Wij bieden je een contract voor 32 tot 40 uur per week met een marktconform salaris. Je krijgt alle mogelijkheden om jouw expertise te delen en in te zetten voor uiteenlopende opdrachtgevers en projecten. Buro Waalbrug kenmerkt zich door een informele en open werksfeer. Er is veel ruimte voor eigen initiatief, een eigen invulling van je functie en zelfstandig werken. Ben je een starter? Dan zorgen wij voor een goede begeleiding, zodat jij je optimaal kan ontplooien in het werkveld.  

Geïnteresseerd?

Voor inhoudelijke vragen over deze functie kan contact worden opgenomen met Wil Haans, directeur van Buro Waalbrug, bereikbaar onder telefoonnummer 06 – 51 91 37 23.

Heb je interesse in de functie? Mail dan jouw CV met een korte motivatiebrief en eventuele referenties naar Wil Haans via het e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.