Buro Waalbrug zoekt twee ambitieuze adviseurs ruimtelijke ontwikkeling (planoloog) om ons team in Beuningen (Gelderland) te versterken. Ben je creatief en wil je samen met ons werken aan complexe en integrale ruimtelijke opgaven? Dan zien wij je reactie graag tegemoet.

Wij zijn op zoek naar zowel een starter/ young professional als een senior, die graag bij een adviesburo aan de slag wil als planoloog voor 32-40 uur per week. Je komt te werken als onderdeel van een multidisciplinair team aan projecten en advisering binnen de ruimtelijke ordening, met aandacht voor de Omgevingswet en de daarbij horende instrumenten die naar verwachting in 2021 in werking treden.

Je werkt zelfstandig of als onderdeel van een multidisciplinair team aan projecten en advisering binnen de ruimtelijke ordening, met aandacht voor de Omgevingswet die in 2021 in werking treedt en de daarbij horende instrumenten. Daarnaast kun je zelfstandig bestemmingsplannen, ruimtelijke onderbouwingen en (ruimtelijke) visies opstellen. Ook het onderhouden van contact en het voeren van overleg met nieuwe opdrachtgevers, externe partijen en gemeenten zijn onderdeel van de werkzaamheden. Je bent creatief in het zoeken naar oplossingen binnen de kaders van beleid-, wet- en regelgeving om tot een gezamenlijk en gedragen eindresultaat te komen.

Enige ervaring als planoloog is gewenst, maar niet noodzakelijk. Jouw interesse in ruimtelijke ordening c.q. het omgevingsrecht, je houding en de bereidheid om het vak te leren zijn zeker zo belangrijk.

 

Wie ben jij?

Je hebt:

- Minimaal HBO werk- en denkniveau;

- Kennis van wet- en regelgeving op het gebied van de ruimtelijke ordening en milieu, overheidsbeleid en –procedures;

- Klantgericht en de beschikking over goede communicatieve en contactuele eigenschappen;

- Juridische kennis (over de Omgevingswet) is een pré.

- Een proactieve, enthousiaste en flexibele werkhouding.

 

Bedrijfsprofiel

Buro Waalbrug is een multidisciplinair adviesburo dat werkt aan onze fysieke leefomgeving en ruime kennis en ervaring heeft op het gebied van stedenbouw, landschap, ruimtelijke ordening, planologie en digitalisering.

Wij staan als kleine onderneming dicht bij onze klant, zijn dynamisch en flexibel en kunnen daardoor snel anticiperen en de expertise bieden op het volledige terrein van ruimtelijke ordening, stedenbouw en landschap. ‘Zorgdragen’ en ‘dienst verlenen’ zijn termen die passend zijn voor onze transparante werkwijze.

In opdracht van gemeenten, marktpartijen, (zorg)instellingen, woningcorporaties en particulieren werken wij aan een grote diversiteit van projecten in heel Nederland.

Buro Waalbrug ziet het werken aan onze leefomgeving als een voorrecht en staat garant voor prettige en resultaatgerichte samenwerking met als doel, een breed gedragen eindproduct.

 

Wat maakt ons uniek?

- Klein multidiscilinair buro met een grote diversiteit aan projecten

- Pragmatisch

- Informele werksfeer

- Werken in ateliervorm, dus ondersteuning is altijd dichtbij

 

Geïnteresseerd?

Voor inhoudelijke vragen over deze functie kan contact worden opgenomen met Wil Haans, directeur van Buro Waalbrug, bereikbaar onder telefoonnummer 06 – 51 91 37 23.

Heb je interesse in de functie? Mail dan jouw CV met een korte motivatiebrief en eventuele referenties naar Wil Haans via het e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.