In verband met de groei van onze opdrachtenportefeuille zijn wij voor onze vestiging in Beuningen (Gelderland) op zoek naar een ambitieuze (landschaps)ontwerper als uitbreiding van ons team.

Wie zijn wij?

Buro Waalbrug is een adviesbureau voor ruimtelijke ordening en ontwerp. Buro Waalbrug bestaat uit een breed team van 8 professionals met ieder zijn of haar eigen discipline en specifieke kwaliteiten. In opdracht van gemeenten, marktpartijen (ontwikkelaars) en particulieren werken wij aan een grote diversiteit van projecten in heel Nederland. Van stedenbouwkundig ontwerp, landschapsontwerp en inrichtingsplan tot en met juridische borging in het bestemmingsplan en advisering omtrent de Omgevingswet. Er wordt op verschillende schaalniveaus ontworpen, van visie tot uitvoering en binnen thema’s als ruimte voor de rivier, duurzame energie, klimaatadaptatie, stadsparken en de vormgeving van diverse typen leefomgevingen. Zowel vakmanschap als vernieuwing staan voorop, waarbij de verschillende disciplines binnen ons bureau samenwerken tot een optimale en integrale ruimtelijke oplossing.

Wie zoeken wij?

Je werkzaamheden zullen bestaan uit het ontwerpen van landschappelijke en stedenbouwkundige plannen op verschillende schaalniveaus, alsmede het maken en uitwerken van inrichtingsplannen (tot en met materialisatie en het uitwerken van een beplantingsplan). Verder:

  • Heb je een aanstekelijk enthousiasme en inspireer je anderen met jouw creatieve ideeën;
  • kan je zelfstandig werken en beschik je over enige ervaring;
  • heb je een sterk ‘gevoel voor ruimte’, oog voor detail en goede grafische kwaliteiten;
  • heb je grondige kennis van Adobe CS (Illustrator, Photoshop en InDesign), Sketch-up en AutoCad;
  • wordt je graag uitgedaagd en deadlines schrikken je niet af;
  • ben je een ‘hands on team-player’ en heb je een echte doe-mentaliteit;
  • houdt je er van om zowel ondersteund te werken als (deel)projecten van A tot Z te runnen.

Herken jij jezelf in dit profiel en beschik je over de nodige vaardigheden, dan zijn wij naar jou op zoek!

Wat bieden wij?

Wij bieden je – naast een prettige werkomgeving – goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en een contract voor 32 tot 40 uur per week. Je krijgt alle mogelijkheden om jouw expertise te delen en in te zetten voor uiteenlopende opdrachtgevers en projecten. Er is veel ruimte voor eigen initiatief en verantwoordelijkheid, een eigen invulling van je functie, zelfstandig werken en ontwikkeling binnen de organisatie.

Geïnteresseerd?

Neem voor inhoudelijke vragen over deze functie contact op met Wil Haans, directeur en stedenbouwkundige buro Waalbrug, bereikbaar onder telefoonnummer 06 - 51 91 37 23.

Heb je interesse in de functie? Mail dan jouw CV en portfolio met een korte motivatiebrief en eventuele referenties naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.